Rutes ciclisme carretera

Col·lecció de rutes de ciclisme de carretera

2013

2014

2015

Ara que hem presentat en societat el calendari dels Kaurreters per la temporada 2015, m’he decidit a publicar les pàgines que ja fa uns anys que vaig preparant pel la web del Cau de la Bici. Es tracta d’un bon grapat de rutes de carretera, preparades pels membres més actius i més inquiets de la grupeta (jo m’hi compto entre ells) amb la inestimable ajuda de bikemap, una webapp per dissenyar rutes ciclistes molt efectiva.

La majoria transcorren pels voltants de Santa Perpètua de Mogoda, i són circulars, amb la qual cosa és molt senzill poder fer-les començant des de qualsevol altre punt del Vallès. N’hi ha d’altres que requereixen un desplaçament amb tren o cotxe fins el punt d’inici de la ruta, i n’hi han de carregades d’èpica, com la del Mont Ventoux, o les 3 Nacions by el Cau.

En fi, us animo a visitar les pàgines, penjades en aquesta mateixa web (o en la del Cau), i us repto a provar de fer alguna de les rutes, la que més us agradi, de ben segur que si el que us agrada és pedalar, no us defraudaran.

Deixa un comentari